Privatumo politika

YOUR PARTNER FOR WOOD

Šioje privatumo politikoje (toliau – Privatumo politika) pateikta informacija apie tai, kaip UAB „Diverus“, įmonės kodas 302453479, registruotosios buveinės adresas: P. Lukšio g. 32, Vilnius, Lietuva, (toliau – Duomenų valdytojas) tvarko jūsų asmens duomenis šioje interneto svetainėje.

Su Duomenų valdytoju galite susisiekti šiais kontaktais:

El. p. info@diverus.com
Adresas: P. Lukšio g. 32, Vilnius, Lietuva

Kam galime perduoti jūsų asmens duomenis?

Informaciją apie jus galime perduoti savo darbuotojams, su mūsų bendrove susijusiems subjektams, atstovams ir tokiems paslaugų teikėjams kaip bendrovės, teikiančios rinkodaros ir viešųjų ryšių paslaugas, archyvavimo paslaugas, taip pat teisinių ir IT paslaugų teikėjams ar subrangovams, jei tai pagrįstai reikalinga tikslams, nurodytiems šioje Privatumo politikoje.

Be to, mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją tais atvejais, kai tai padaryti reikalauja įstatymas, arba siekdami apsaugoti savo teises ir interesus, taip pat jei tuomet, kai ketiname parduoti dalį bendrovės verslo ar turto arba reorganizuoti bendrovę (ir šių procesų metu), mūsų prašoma atskleisti jūsų asmens duomenis bet kuriam (potencialiam) tokio verslo ar turto pirkėjui ar kitiems reorganizacijos dalyviams.

Kaip tvarkomi jūsų asmens duomenys?

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą ir kitus teisės aktus. Nustatydamas asmens duomenų tvarkymo priemones ir tokio tvarkymo metu Duomenų valdytojas turėtų įgyvendinti tinkamas technines ir organizacines priemones, nurodytas įstatyme dėl asmens duomenų apsaugos nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakenkimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo ar kitokio neteisėto tvarkymo, ir taikys tinkamas priemones, atsižvelgdamas į riziką, susijusią su tokiu asmens duomenų tvarkymu.

Kokios jūsų teisės?

Toliau rasite informaciją apie savo teises, susijusias su Duomenų valdytojo atliekamu jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir kaip galite šiomis teisėmis pasinaudoti. Jeigu norite gauti daugiau informacijos apie savo teises arba norite jomis pasinaudoti, susisiekite su mumis elektroninio pašto adresu, nurodytu šioje Privatumo politikoje.

  • Galite bet kada susisiekti su mumis ir paklausti, ar mes tvarkome kokius nors jūsų asmens duomenis. Jeigu mes saugome arba kokiu nors būdu naudojame jūsų asmens duomenis, jūs turite teisę patekti prie tokių duomenų. Kad galėtumėte pasinaudoti šia teise, atsiųskite mums rašytinį prašymą elektroninio pašto adresu, nurodytu šioje Privatumo politikoje. Mes galime paprašyti patvirtinti jūsų tapatybę, kad jūsų prašymas galėtų būti patenkintas. Teikdami tokį prašymą, atsižvelkite į protingumo ir sąžiningumo principus.
  • Mums duotą sutikimą tvarkyti jūsų asmens duomenis galite bet kada atsiimti, atsiųsdami mums elektroninį laišką elektroninio pašto adresu, nurodytu šioje Privatumo politikoje.
  • Turite teisę paprašyti mūsų ištaisyti jūsų asmens duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.
  • Turite teisę paprašyti mūsų ištrinti jūsų asmens duomenis. Ši teisė gali būti įgyvendinama tais atvejais, kurie apibrėžti BDAR 17 straipsnyje.
  • Turite teisę paprašyti mūsų apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą arba susilaikyti nuo jūsų asmens duomenų tvarkymo.
  • Turite teisę į duomenų perkeliamumą, jei tokių duomenų tvarkymas atliekamas automatizuotomis priemonėmis ir mes gavome tokius duomenis iš jūsų remdamiesi jūsų sutikimu arba sutarties sudarymo tikslais. Jeigu nuspręsite pasinaudoti šia teise, mes jūsų prašymu atsiųsime jūsų pateiktų duomenų kopiją.
  • Turite teisę nesutikti su jūsų asmens duomenų tvarkymu pagal BDAR 21 straipsnį.
Kaip galite pasinaudoti savo teisėmis?

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, galite pateikti mums rašytinius prašymus, skundus ar reikalavimus, pasinaudodami kontaktine informacija, pateikta šioje Privatumo politikoje.

Mes raštu atsakysime į jūsų prašymą, skundą ar reikalavimą pagal taikytinus įstatymus ir labai stengsimės suteikti jums būtiną informaciją per trumpiausią įmanomą laiką, bet jokiu būdu ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) dienų po jūsų prašymo gavimo.

Jeigu gavę jūsų prašymą, skundą ar reikalavimą turėtume abejonių dėl jūsų tapatybės, mes paprašysime prašymo įteikėjo pateikti asmens tapatybės dokumentą.

Skundai

Jeigu esate įsitikinę kad jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės buvo ir (arba) gali būti pažeistos, prašome nedelsiant susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu, nurodytu šioje Privatumo politikoje. Gavę jūsų skundą per pagrįstą terminą būtinai jus informuosime apie skundo tyrimo pažangą, o vėliau – apie jo rezultatą. Jeigu esate nepatenkinti tyrimo rezultatu, galite pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (www.vdai.lrv.lt).

Atsakomybė

Privalote užtikrinti, kad jūsų pateikta informacija yra tiksli, teisinga ir išsami. Pasikeitus jūsų pateiktiems duomenims, turėtumėte nedelsdami pranešti mums elektroniniu paštu. Taigi, mes nebūsime laikomi atsakingais už jokius nuostolius, kylančius dėl to, kad neužtikrinote teisingų ir išsamių asmens duomenų pateikimo arba nepranešėte apie tokių duomenų pasikeitimą.

Ši Privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2022-07-20.

Susisiekime

    Palikdami kontaktinius duomenis, jūs sutinkate su privatumo politika.

    Ši svetainė saugoma reCAPTCHA, jai taikoma „Google“ privatumo politika bei paslaugų teikimo sąlygos.

    Dėkojame už jūsų pranešimą. Susisieksime artimiausiu metu!